040-7069 785

tuukka@tuukanhieronta.fi

Varauksen teko

Varauksen voit tehdä kätevästi kotisivuilta. Kotisivujen etusivulla on painike varaa aikasi, josta voit kätevästi varaa hoitoajan milloin sinulle sopii 24/7. Kun olet aikeissa käyttää lahjakorttia tai sarjakorttia maksuna, mainitse lisätietokenttään lahjakortin numero. Tarkempia tietoja vastaanotosta saat varauksen myötä vahvistusviestissä sähköpostissasi. 

Onnistuneesta varauksesta saat aina varausvahvistuksen sähköpostiisi. Säästä vahvistusviesti, sillä saatat tarvita muutosta tai peruuttamista varten.

Varauksesta muistutetaan viikkoa ennen varausta ja toinen muistutus tulee vielä 48 tuntia ennen ajankohtaa sähköpostitse. Voit tehdä varauksen myös puhelimitse tai jättää soittopyynnön tekstiviestitse tai sähköpostitse, varaustasi tehdessä puhelimitse muista myös mainita tulevasta lahjakortista ja lahjakortin numerosta. Otathan huomioon, että tallennettu varaus on aina sitova. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan oikeat ja ajan tasalla olevat yhteystietonsa varausta tehdessään. Varauksen tehnyt henkilö on vastuussa varauksesta siinäkin tapauksessa, että tekee varauksen toiselle henkilölle. Mikäli saavut myöhässä varatulle ajalle, veloitetaan silti palvelun hinta, ja hoitoaika alkaa siitä, niin kuin varausvahvistuksessa lukee.

Varauksen muuttaminen

Varauksen voi maksutta/kuluitta muuttaa 24 tuntia (vuorokautta) ennen varattua aikaa.Muutoksen voi myös tehdä puhelimitse soittamalla tai tekstiviestitse 040-7069785,sähköpostitse; tuukka@tuukanhieronta.fi Ajan muutoksesta tulee S-postiin uusi vahvistusviesti onnistuneesta muutoksesta.

Varauksen peruminen

Varauksen peruminen maksutta/kuluitta viimeistään 24 tuntia (vuorokautta) ennen varauksen alkua. Peruminen onnistuu varausvahvistuksen palaa varaukseen linkin kautta.

Ajanvarauksen  peruminen onnistuu 24/7h, kaikkina aikoina myös viikonloppuisin.

Voit perua ajan myös tekstiviestitse puh. 0407069785 kellon ajasta riippumatta 24/7h tai sähköpostitse: tuukka@tuukanhieronta.fi

viestin tulee olla perillä 24 tuntia ennen varattua ajankohtaa, muista myös ilmoittaa nimesi ja hoitoaika jonka haluat perua.

Huomioithan, että laskutan palvelun mukaisen hinnan, jos

  • ajanvaraus on peruttu alle 24 tuntia.
  • ajanvarausta ei ole peruttu peruutusajan puitteissa ja/tai asiakas ei saavu paikalle

Näin menettelen myös maksutavan ollessa lahjakortti, joka katsotaan käytetyksi. Varaathan siis sellaisen ajan, jolloin pystyt varmasti tulemaan paikalle.